Kan du være trygg på godbitene du gir din hund? - QualiPet

Kan du være trygg på godbitene du gir din hund?

Kan man egentlig være trygg på godbitene man kjøper i butikken?

Det er mye som tyder på at man virkelig må ha øynene åpne. Det er ikke første gang vi har advart om Fanconi syndrom.

Dette er leversvikt, og skyldes trolig frysetørkede godbiter fra Asia.

Mange tenker kanskje at de ikke selger slike produkter i butikkene i Norge. Vi har undersøkt, og funnet ut at mange butikker selger godbiter fra Asia.

Det er selvfølgelig ikke slik at alle godbiter fra Asia er farlige, men vi mener at man som tilbyder i det norske markedet ta enkelte forholdsregler.

Hvis det i det hele tatt finnes en viss risiko for at det kan være helseskadelig for hunder, mener vi at man bør ha nulltoleranse for slike produkter. Ett tilfelle er ett tilfelle for mye. Man har ikke råd til å ta sjanser på dette feltet.

Uansett om produktene er billigere i Asia.

hund drikke

Det finnes andre tilfeller hvor aktører tilsynelatende ikke undersøker produsentene ordentlig før de starter å importere produktene.

For eksempel er det tilfeller hvor norske aktører selger godbiter som egentlig bare inneholder stivelse, soya og usunne ingredienser.

Det er også tilfeller hvor leverandøren ikke har kontroll på verdikjeden sin. For eksempel aner de ikke hvor kjøttet stammer fra, eller hvordan underleverandøren behandler sine ansatte.

Vi reduserer denne risikoen ved å ha full kontroll på alle våre leverandører og underleverandører. I tillegg sørger vi for at leverandørene har nødvendige sertifiseringer, og at godbitene er tilpasset hundens behov for næringsstoffer.

Vi mener med dette at vi har full kontroll over vårt eget sortiment, og at du som forbruker kan føle deg trygg på alt vi selger.

Det skal ikke være noen tvil om at våre produkter er sunne og trygge.

Denne artikkelen ble postet i kategorien Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *