Litt dyrere, for hundens skyld

Truffelicious er en liten familieeid produsent av godbiter og fôr til hund og katt. Bedriften har lang erfaring med bruk av trøfler i matproduksjon, og leverte tidligere produkter til restauranter. De seneste årene har Truffelicious fokusert på produkter til hund og katt, og har fokus på følgende:

  • Kun naturlige og europeiske ingredienser
  • "Human grade"-kjøtt
  • Høyt kjøttinnhold
  • Tilsetning av trøfler for smakens skyld
Truffelicious
truffelcious produksjon

Produksjon og råvarer

Som følge av at Truffelicious tidligere leverte produkter til restaurantbransjen, har de fasiliteter som tilfredsstiller de strengeste sikkerhetskrav.

Råvarene er primært innkjøpt fra leverandører i Tyskland. Her kjøpes for eksempel kjøtt fra den lokale slakteren, som benyttes i produksjonen. Dette innebærer at alle råvarene som benyttes i produksjonen er regulert til menneskelig konsum, og derfor er av den høyeste kvalitet. 

Vi forhandler biter, paté og våtfôr fra Truffelicious til både hund og katt. Vi har Norges største utvalg av produkter fra Truffelicious, og var først ute med å forhandle disse produktene i Norge.

Ordentlig håndverk

Hos Truffelicious foregår det skikkelig håndverk!

Alle produktene gjennomgår den samme prosessen fra råvare til sluttprodukt. Her tas det ingen snarveier. Se prosessdiagrammet for produksjonen av andebiter med trøffel på bildet til høyre.

For dette spesifikke produktet bakes andekjøttet på 133 grader i 20 minutter, før det avkjøles, legges i emballasje og deretter steriliseres før utsendelse. Trøflene inspiseres, renses og steriliseres før de blandes med resten av ingrediensene.

Dette gjør at du som hunde- eller katteeier kan være trygg på at din hund eller katt får et ordentlig produkt.

 

Flowchart truffelicious