john sohn Ox0SvCakWGg unsplash scaled.jpg

Kundeservice

Populære emner

Er du ute etter en bloggartikkel, informasjon eller et spesifikt produkt?
Benytt søkefeltet under

Ofte stilte spørsmål

Vi har skrevet opp de mest vanlige spørsmålene under.

Vi benytter oss av Bring sine tjenester, og pakken bør være fremme innen 2-5 dager etter den er sendt fra oss, litt avhengig av hvor i landet du bor.

Vi sender pakker hver mandag, onsdag og fredag.

Ja, det kan du! Om du ønsker å returne en vare, send oss en e-post på support@qualipet.no, eller skriv til oss på facebook-siden vår så kan vi se på utfordringene sammen.

Vi benytter oss av løsningen til Klarna. Betalingen kan betales direkte med kort, utsettes i 30 dager, eller betales på avbetaling. Det er også mulig å velge VIPPS som betaling.

For å oppnå fri frakt må delsummen i handlekurven være på over 499kr. Det vil si at om du har varer for 599kr i handlevognen, og deretter legger inn en rabattkode som gir 100kr i rabatt så vil delsummen din havne på 499kr. Du er altså 1 krone unna fri frakt, og dermed vil fraktkostnad på 99kr bli lagt til slik at totalbeløp vil bli 574kr.

Godbitpakka blir sendt samme dag som du betaler. Velger du å binde deg til 6 eller 12 måneder vil pakken bli sendt den 1. hver måned.

Du blir trukket samme dato som da du gjorde det første kjøpet hver måned. Har du 6 eller 12 måneders abonnement vil du bli trukket samme dato, 6 eller 12 måneder frem i tid. Dette vil vi naturligvis varsle om.

Om du abonnerer fra måned til måned så kan du når som helst sette abonnementet på pause, eller avbryte det. Har du bestilt, betalt og knyttet deg til 6 eller 12. måneder så kan du avbryte abonnementet slik at du ikke automatisk binder deg til nye 6 eller 12. måneder når tiden for fornyelse kommer. Før fornyelsen på 6 eller 12 måneder skjer, så vil vi varsle deg på e-post.

Ta kontakt