Proflax – Urter med helsemessige fordeler

Award
Proflax Logo JPG

Proflax Natural

Vi er stolte av å kunne tilby dette prisvinnende varemerke fra England som foreløpig eneste forhandler i Norge.

Vi skriver foreløpig, for disse produktene kommer dere garantert til å se mer av etter hvert som tiden går, og her tenkte vi å si litt om hvorfor.

Hva gjør Proflax så bra?

Proflax er laget med “superfood” ingredienser, som linfrø sammen med en stor variasjon av urter.
Produktene er ferske, noe som bidrar til en generell bedre helse for hunden din, og i motsetning til vanlig tørket hundemat så går ikke proflax-produktene gjennom en varmeprosess som gjør at ingrediensene mister viktige næringsstoffer og fettsyrer.

Alle urteformlene er godkjent av både alminnelige veterinærer, samt veterinærer som spesialiserer seg på urter som bidrar til helsemessige fordeler..

Proflax har en samlet vurdering på 4,5 av 5 stjerner fra godt over 700 produktanmeldelser, og det er med stor glede at vi nå kan tilby dette produktet i Norge.

Plaque Patrol scaled

Proflax benytter seg av dyktige veterinærer som bistår med å formulere de unike urteblandingene som inngår i alle Proflax-produkter. Dette er med på å sørge for at hundene får den beste støtten for sunnhet og velvære, både fysisk og mentalt.
Det er kun konsentrerte urteekstrakter av “human grade” kvalitet som brukes i alle våre oljebaserte produkter, noe som betyr at de virker raskt og gir helsefordeler svært raskt.

Alle Proflax-produkter er nøye utvalgt for å støtte alle aspekter av hundens helse.

Se hele sortimentet fra Proflax her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse på vår side. Om du fortsetter å bruke siden, så godtar du dette.