Hvem er Petra?

Visste du at Petra er en av årsakene til at QualiPet eksisterer i dag?

Da Petra ble kjøpt i 2015 fikk Pål for alvor opp øynene for mat og godbiter til katt. Det var lite kvalitetsprodukter ute på markedet, og da han tok kontakt med Philip kunne han fortelle at også han ergret seg over mye dårlig kvalitet på hundemarkedet. Det var med dette ideen om å starte QualiPet oppstod!

Oppveksten til Petra

Petra ble født 30. April 2015 og var de første fire månedene hos oppdretteren RaggedlyYours.

20. August 2015 ble Petra overtatt. Da hun var liten slet hun med sensitiv mage, i tillegg til dette klarte hun ved en tilfeldighet å spise en fredslilje. Hun ble dermed veldig syk og måtte i narkose hos dyrlege. Det endte med at hun ble veldig dehydrert og måtte få intravenøse drypp.

Heldigvis var Petra sterk og kom seg gjennom den tøffe starten på livet. Hun har ikke lenger sensitiv mage, og har ikke opplevd noen flere helseproblemer.

Hvordan er Petra?

Som de fleste Ragdoller er Petra en rolig og avslappet katt.
Hun elsker oppmerksomhet og liker å bli koset med. Om man leker mye med henne blir man fort hennes nye favoritt.

Petra som utekatt

Petra er opprinnelig en innekatt, men har i senere tid fått være mer og mer ute. Dette er noe hun setter utrolig stor pris på, og selv om en ragdoll i utgangspunktet ikke har noe særlig jaktinnstinkt, så kan det se ut til at Petra har fått vekket et indre jaktinnstinkt vi ikke visste hun hadde.

Hun jager det hun kan, og det er ikke sjelden man ser henne snike seg rundt etter nabokattene.