om oss

Vi gir glede og trygghet til både hund og eier

QualiPet er en nisjenettbutikk lokalisert på Ullevål i Oslo.
Vi fokuserer på rene, sunne og trygge godbiter med helsemessige fordeler.

Vi ser i dag at de fleste nettbutikker har et stort utvalg av produkter, og at mange av disse ikke nødvendigvis er sunne for ditt kjæledyr. Dermed blir det vanskelig for forbrukeren å velge sunne og trygge produkter.

Vår løsning er å tilby et nøye gjennomtenkt utvalg av produkter som vi går gode for. Vi er opptatt av transparens fra leverandørene. Man bør vite hvor alle ingrediensene kommer fra, og det bør være sporbarhet helt tilbake til bonden som solgte råvarene.

Vi er for variasjon, så lenge kostholdet består av en basis av mye protein og fett. Andre produkter kan da ses på som et supplement, som i mange tilfeller kan være hensiktsmessig.

2018

Startet opp sommeren 2018

+70,000

Produkter solgt

5/5

Kundeanmeldelser

Velg trygge og sunne godbiter.
Velg QualiPet.

Vårt standpunkt

Alle kjæledyr er forskjellige, og har forskjellige behov. Dyrets behov er individspesifikt.

I denne jungelen av forskjellige meninger og varierende uttalelser fra veterinærer og eksperter, er det vanskelig å navigere.

Standpunktet vi har tatt er at naturlige produkter med høyt kjøttinnhold er det beste for de fleste hunder. Andre typer produkter kan med fordel fungere som et supplement så lenge råvarene er av høy kvalitet og inneholder hensiktsmessige næringsstoffer.

Vi har gjort omfattende undersøkelser verden over for å finne de beste produsentene av godbiter for din hund.

Dette har resultert i vårt produktutvalg, hvor du kun finner naturlige produkter med råvarer av høy kvalitet, uten konserveringsmidler, og andre unødvendige tilsetningsstoffer

QualiPets standpunkt
prosess

Philip Johansen
Daglig Leder

+47 98 02 33 18

PTKsaga

Pål Klavenes
Økonomiansvarlig

+47 94 86 04 49

Ingvild Lundgård-Nolte
SoMe-ansvarlig

Ingvild har konkurrert i ulike grener innenfor hundesport, og er over snittet interessert i hund, natur, fiske og småviltjakt. Styrer SoMe med bravur sammen med hundene Hilda (bildet), Paula og Otto.

Saga
Sjefstester/Lagersjef

Saga er en gordon setter som styrer lageret med jernpote. I tillegg til det, er hun jevnlig innom kontoret for å teste godbiter.

Stine Langerud
Samarbeidspartner

Stine er instruktør hos Catch Hundetrening på Gjøvik, og har konkurrert aktivt i både Rallylydighet og Agility. Stine bistår oss med produktutvalg og testing av nye potensielle godbiter og utstyr.

Line Emilie Villanger
Samarbeidspartner

Line Emilie er instruktør hos Catch Hundetrening på Gjøvik, og har konkurrert aktivt i Rallylydighet og Lydighet siden 2015. Line Emilie bistår oss med produktutvalg og testing av nye potensielle godbiter og utstyr.