Vår historie

Vi fokuserer på sunne og trygge godbiter

Mye protein, lite karbohydrater

Vi ser i dag at de fleste nettbutikker har et stort utvalg av produkter, og at mange av disse ikke nødvendigvis er sunne for ditt kjæledyr. Dermed blir det vanskelig for deg å velge sunne og trygge produkter.

Vår løsning er å tilby et nøye gjennomtenkt utvalg av produkter som vi går gode for. Vi er opptatt av transparens fra leverandørene. Man bør vite hvor alle ingrediensene kommer fra, og det bør være sporbarhet helt tilbake til bonden som solgte råvarene.

Vi er for variasjon, så lenge kostholdet består av en basis av mye protein og fett. Andre produkter kan da ses på som et supplement, som i mange tilfeller kan være hensiktsmessig.

handle nå

+100.000

Produkter solgt

5/5

Kundeanmeldelser

Strategi og produktvalg

Vårt standpunkt

Alle kjæledyr er forskjellige, og har forskjellige behov. Dyrets behov er individspesifikt.

I denne jungelen av forskjellige meninger og varierende uttalelser fra veterinærer og eksperter, er det vanskelig å navigere.

Standpunktet vi har tatt er at naturlige produkter med høyt kjøttinnhold er det beste for de fleste hunder. Andre typer produkter kan med fordel fungere som et supplement så lenge råvarene er av høy kvalitet og inneholder hensiktsmessige næringsstoffer.

Vi har gjort omfattende undersøkelser verden over for å finne de beste produsentene av godbiter for din hund.

Dette har resultert i vårt produktutvalg, hvor du kun finner naturlige produkter med råvarer av høy kvalitet, uten konserveringsmidler, og andre unødvendige tilsetningsstoffer

handle nå

Møt gjengen

Daglig leder

Philip Johansen

Økonomiansvarlig

Pål Klavenes

Some-ansvarlig

Ingvild Lundgård-Nolte

Ingvild har konkurrert i ulike grener innenfor hundesport, og er over snittet interessert i hund, natur, fiske og småviltjakt. Styrer SoMe med bravur sammen med hundene Hilda (bildet), Paula og Otto.

Samarbeidspartner

Stine Langerud

Stine er hundetrener og har konkurrert aktivt i både rallylydighet og agility. Stine bistår oss med produktutvalg og testing av nye godbiter og utstyr.

Samarbeidspartner

Line Emilie Villanger

Line er hundetrener og har konkurrert aktivt i rallylydighet og lydighet siden 2015. Line bistår oss med produktutvalg og testing av nye godbiter og utstyr.

Sjefstester / lagersjef

Saga

Saga er en gordon setter som styrer lageret med jernpote. I tillegg til det, er hun jevnlig innom kontoret for å teste godbiter.

Assisterende lagersjef

Pippi

Pippi er Sagas assistent på lageret. Pippi er kjent for å være et skikkelig matvrak, og noen ganger blir Saga oppgitt på arbeidsinnsatsen til Pippi.

Samarbeidspartner

Maren Teien Rørvik

Maren tester jevnlig både leker og godbiter fra oss, og har foreløpig West Paw sin Toppl som favoritt.

Sjekk ut Instagramkontoen eller hjemmesiden hennes for å finne en rabattkode.