QualiPet.no

QualiPet er en liten nisjenettbutikk lokalisert på Grünerløkka i Oslo, som ble etablert av tre hundeentusiaster i 2018.

Nettbutikken ble etablert som en reaksjon på et marked bestående av store aktører som etter vår mening tilbyr lite transparente, usunne og masseproduserte alternativer.

Problemet med bransjen

Det finnes få eller ingen uavhengige studier som kan gi noen fasit på hva som er sunt for din hund.

Det lille man ser ut til å enes om er at hundene trenger mye protein (via kjøtt) og lite karbohydrat (for eksempel korn).

Allikevel er det mange populære produkter som inneholder korn, poteter og andre karbohydrater som har liten verdi for hunden. Dette blir i hovedsak et unødvendig produktfyll som har liten verdi for kjæledyret.

Vår løsning

Vi ser idag at de fleste nettbutikker har et stort utvalg av produkter, og at mange av disse ikke nødvendigvis er sunne for ditt kjæledyr. Dermed blir det vanskelig for forbrukeren å velge sunne, trygge og gode produkter.

Vår løsning er å tilby et nøye gjennomtenkt utvalg av produkter som vi går gode for. Stikkordene her er høyt kjøttinnhold og ingen kunstige tilsetningsstoffer. I tillegg er vi opptatt av transparens fra leverandørene. Man bør vite hvor alle ingrediensene kommer fra, og det bør være sporbarhet helt tilbake til bonden som solgte råvarene.

Vi er for variasjon, så lenge kostholdet består av en basis av mye protein og fett. Andre produkter kan da ses på som et supplement, som i mange tilfeller kan være hensiktsmessig. Som følge av dette tilbyr vi også andre typer produkter med positive helsemessige effekter som kan ses på et supplement til vanlig kost.

Samarbeidspartnere

I oppstartfasen har vi fått mange verdifulle innspill fra hundeeiere, profesjonelle hundetrenere og sertifiserte dyreenernæringseksperter.

Våre samarbeidspartnere består blant annet av:

QualiPet

Vårt standpunkt

Alle kjæledyr er forskjellige, og har forskjellige behov. Dyrets behov er individspesifikt.

I denne jungelen av forskjellige meninger og varierende uttalelser fra veterinærer og eksperter, er det vanskelig å navigere.

Standpunktet vi har tatt er at naturlige produkter med høyt kjøttinnhold er det beste for de fleste hunder. Andre typer produkter kan med fordel fungere som et supplement så lenge råvarene er av høy kvalitet og inneholder hensiktsmessige næringsstoffer.

Som følge av dette har vi gjort omfattende undersøkelser verden over for å finne de beste produsentene av godbiter for din hund.

Dette har resultert i vårt produktutvalg, hvor du kun finner naturlige produkter med råvarer av høy kvalitet, uten konserveringsmidler, og andre unødvendige tilsetningsstoffer.

Philip Johansen
Daglig Leder

+47 98 02 33 18

Pål Klavenes
Økonomiansvarlig

+47 94 86 04 49