Kosttilskuddsguide

Moody Bitch scaled

GUIDE TIL KOSTTILSKUDD FOR HUND

Det finnes en jungel av kosttilskudd og det kan være vanskelig å navigere i dette terrenget. Denne guiden er utviklet for at du skal få en oversikt over de ulike kosttilskuddene.

Friske hunder som har et fullverdig kosthold har normalt ikke behov for kosttilskudd. Imidlertid er det plager og sykdommer som tilsier at hunder kan ha nytte av kosttilskudd.

Guiden under er ikke uttømmende, og kan ikke på noen måte ses på som en fasit. Guiden er utarbeidet som et forsøk på å gi en oversikt over våre kosttilskudd for hund.

Kontakt alltid veterinær ved symptomer på sykdom eller lignende.

Oversikten grupperer de ulike kosttilskuddene ut ifra bruksområde, og følger under.

Mange hunder vil fra tid til annen slite med ulike mageproblemer. Magesmerter er et komplekst symptom og det kan være flere ulike årsaker og behandlinger.

Proflax Bottoms Up er et tilskudd for hunders analkjertler som er litt annerledes, da det også inneholder pre- og probiotika for ekstra tarmhelse.

Vanlige symptomer på dårlig funksjon av analkjertlene er at hunden «scooter,» slikker baken eller at hundens bakdel lukter rart.

Bottoms Up er et 100% naturlig fordøyelsestilskudd som inneholder ingredienser rike på løselig fiber for å hjelpe med å holde analkjertlene klare og fordøyelsessystemet sunt. Ingrediensene er psylliumskall, løvetannrot, malvarot, knust linfrø, probiotika og naturlig leire.

Inkludert 20ml måleskje.

Bottoms Up Egnethet:

Ideell for hunder som har problemer med analkjertlene eller trenger mer løselig fiber i kostholdet sitt.
Noen rådietter med høyt proteininnhold kan kreve ekstra fiber, og Bottoms Up er et ideelt tilskudd i slike tilfeller.
Passer for alle raser av hunder og valper over 12 uker gamle.

Nøkkelfordeler:

 • Probiotisk for å støtte optimal fordøyelse og immunfunksjon
 • Ekstra prebiotisk støtte
 • Naturlig leire for å støtte tarmhygiene
 • Støtter immunhelsen
 • Høyt innhold av løselig fiber
 • Renser fordøyelsessystemet

Proflax Tummy Tastic pre- og probiotisk er 100% naturlig uten skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Pulvertilskuddet inneholder konsentrerte urter, aktive ingredienser, og pre- og probiotika.
Immunforsvaret til hunder er lokalisert i tarmen, så det er avgjørende å holde fordøyelsessystemet deres så sunt og balansert som mulig for å redusere lidelser som lekk tarm, allergier og gjærsopp. Som en holistisk tilnærming vil Proflax Tummy Tastic støtte hundens fysiske og emosjonelle helse.
Godkjent av veterinær, og er raskt virkende.

Boksen inkluderer måleskje på 20 ml.

Tummy Tastic passer ideelt for alle hunderaser og valper over 12 uker. Støtter helsen til hele fordøyelsessystemet, inkludert bukspyttkjertelen. Kan brukes i rotasjon med Proflax Liver Love for å holde tarmen, immunforsvaret, leveren og huden i best mulig helse.

Beskrivelse:
Kostfiber for en stabil mave
Mave-tarm fra Norsk Dyrehelse er frø som inneholder rikelig med kostfiber som støtte for mavens normale funksjon.
Vi anbefaler å alltid kontakte veterinær med mavebesvær for hund og katt.

Bruksområde:
Mave-tarm fra Norsk Dyrehelse er frø som inneholder rikelig med kostfiber for å gjenopprette mavens normale funksjon.

Beskrivelse: Probiotika kan bidra til å stabilisere tarmfloraen. Den består av melkesyrebakterier som kan ha god effekt ved forstyrrelser i tarmfloraen ved for eksempel diarrè, forstoppelse, stressende situasjoner, antibiotikabehandling og fòrskifte. Vi anbefaler å kontakte veterinær ved magebesvær for hund og katt.

Hvis du har en hund som jakter, trener, konkurrerer, eller av andre ulike årsaker utfører aktivitet som krever høy intensitet og energi – kan det være fornuftig å vurdere ulike kosttilskudd som er tilpasset hardtarbeidende og aktive hunder.

Beskrivelse:
Kronch Pemmikan gis til hunder som virkelig skal prestere, eller av andre grunner har behov for et høykonsentrert energitilskudd.

 • Øker hundens yteevne
 • Inneholder ca 6000 kcal pr. kg
 • Passer perfekt til jakt-, slede- og andre arbeidshunder
 • Kan også passe godt til restitusjon etter hardt arbeid

Bruksområde:
Denne gis til hunder som virkelig skal prestere, eller av andre grunner har behov for et høykonsentrert energitilskudd. Genialt på lengre turer, krevende aktiviteter, konkurranser. eller som en ekstra boost.

Beskrivelse: MSM fra Norsk Dyrehelse er en naturlig og organisk svovelkilde som er viktig for dyrenes oppbygging av brusk, ledd, sener, bindevev, skjelett, muskler og pels.

Hunder som trenes hardt, kan oppleve å få en lettere restitusjonstid.

Bruksområde: MSM er bra for alle hunder ettersom det kan hjelpe til med celleoppbyging. Uansett alder, rase og bruksområde kan MSM bidra til at hunden din kan bli piggere.
Mange av våre kunder kombinerer grønnleppemusling med MSM for å få en så bra effekt som mulig. Spesielt gjelder dette hunder som utsettes for slitasje ved trening og konkurranser, samt rednings-hunder og andre brukshunder.

Beskrivelse:Hyaluron+ fra Norsk Dyrehelse er en blanding av verdifulle næringsstoffer som kan forebygge slitasje på leddene, samt gi ditt dyr en økt  fleksibilitet.

Hyaluron+ kan gis forebyggende til aktive hunder og til hunder som fort blir støle i leddene.

Bruksområde:Hyaluron+ fra Norsk Dyrehelse er en blanding av verdifulle næringsstoffer som kan forebygge slitasje på leddene, samt gi ditt dyr en økt  fleksibilitet. MSM, Glukosamin og Kondroitin er stoffer som kroppen behøver for å reparere og bygge opp leddbrusk, ligament og celler. Hyaluron finns naturlig i leddene som leddvæske for å smøre og støtdempe leddbrusket.

Beskrivelse: Norsk Dyrehelse sin væskeerstatning er utviklet for å gi din hund raskere gjenoppretting av væskebalansen og de viktigste elektrolyttene som trengs for å få tilført nok væske etter for eksempel hardt arbeid.

Beskrivelse: Nypepulver er et kosttilskudd som kan gi økt energi. Nyper er rike på antioksidanter som kan hjelpe dyrets kropp å forsvare seg mot frie radikaler som bryter ned celler og framskynder aldringsprosessen. Nyper kan styrke immunforsvaret, og er dessuten rik på C-vitamin. Nyper kan bidra til fleksibilitet og smidige ledd hos hund og katt.

Beskrivelse: Pro-X er et proteinpulver til unge og voksne hunder for å gi mer energi, bedre prestasjon og utholdenhet.

Pro-X er velsmakende, lettopptakelig og har lavt allergipotensial. Anbefales for hunder over 12 måneder. Pro-X er ikke en erstatning for daglig matinntak.

Det finnes en rekke kosttilskudd for hund som retter seg mot ulike aspekter tilknyttet immunforsvar og helse. Alt fra kosttilskudd som fokuserer generelt på immunforsvar, til kosttilskudd som fokuserer på vitalitet og hjerneaktivitet. Her ser du et par av dem.

Proflax Moody Bitch-tilskuddet er 100% naturlig uten skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Denne oljen inneholder supermat Omega3 & 6 og konsentrerte urtetinkturer som bidrar til å balansere hormoner og redusere spenning og humørsvingninger hos hunder før, under og etter løpetid, eller for hunder som opplever innbilt svangerskap.

Som en holistisk tilnærming vil det støtte hundens fysiske og emosjonelle helse. Godkjent av veterinær og virker raskt.

Moody Bitch passer for:

Alle tisper før, under og etter løpetid, eller for innbilt svangerskap

Anbefales ikke for drektige/ammede hunder eller valper under 8 uker gamle.
Bør ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/reaktiv overfor noen av ingrediensene som er oppført. For hunder før og etter operasjon, stopp fôringen 5 dager før anestesi. Sjekk med din egen veterinær hvis hunden din tar medisiner, da noen urter kan påvirke opptaket av visse legemidler.

Mer informasjon, ingredienser og fôringsanvisninger:

Viktige fordeler:

 • Balanserer hormonell ubalanse
 • Reduserer humørsvingninger
 • Minimerer ubehag
 • Avslappende og beroligende
 • Er næringsmessig støttende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt

Proflax Liver Love-tilskuddet er 100% naturlig uten skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Denne oljen er klar til bruk og inneholder superingredienser som Omega 3 og 6, samt konsentrerte urtetinkturer for å gi optimal støtte til leveren til hunden din.
Inneholder ingredienser som hjelper til med å rense leveren og lymfesystemet for å fremme optimal leverfunksjon.
Ideelt for hunder med leverproblemer eller for å detoxifisere systemet etter perioder med medikamentbruk eller etter bedøvelse.
Kan brukes sammen med Tummy Tastic ved allergi eller gjærrelaterte tilstander.
Godkjent av veterinær, og er raskt virkende.

Liver Love egnethet:

Ideelt for alle raser av hunder som trenger grundig leverrens. Kan brukes i rotasjon med Proflax Tummy Tastic for å støtte leveren, tarmen og huden.

Ikke anbefalt for drektige/diende hunder og valper under 8 uker gamle.
Skal ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/følsom for noen av ingrediensene som er oppført, eller hvis hunden din tar blodfortynnende medisiner (antikoagulanter)/blodmodulatorer eller har gallestein.
For hunder før og etter operasjon, stopp å gi tilskuddet 5 dager før bedøvelse. Vi anbefaler at du sjekker med din egen veterinær først hvis hunden din tar medisiner, da urter noen ganger kan påvirke absorpsjonen.

 

Nøkkelfordeler:

 • Støtter sunn leverfunksjon
 • Rensende
 • Hjelper sirkulasjonen
 • Holder immunsystemet støttet
 • Ernæringsmessig støttende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.
 • Godkjent av veterinær, raskt virkende.

Proflax Kidney Care-tilskudd er 100% naturlig uten skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Dette oljetilskuddet er klart til bruk og inneholder supermat som Omega3 og 6, samt konsentrerte urtetinkturer for å gi best mulig støtte til nyrene til hunden din.
Inneholder ingredienser som hjelper til med effektiv eliminering av avfall, modulerer blodsukker og blodtrykk, gir energi og fremmer en sunn appetitt.

Godkjent av veterinær, og virker raskt.

Kidney Care er egnet for:

Ideelt for alle hunder som trenger ekstra nyrestøtte. Egnet for alle raser.

Ikke anbefalt for drektige/diende hunder eller valper under 8 uker gamle.
Skal ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/følsom for noen av ingrediensene som er oppført, eller hvis hunden din tar blodfortynnende medisiner (antikoagulanter) / blodmodulatorer.
For hunder før og etter operasjonen, stopp å gi tilskuddet 5 dager før bedøvelse. Sjekk med din egen veterinær først hvis hunden din tar medisiner, da urter noen ganger kan påvirke absorpsjonen.

 

Nøkkelfordeler:

 • Rensende og balanserende
 • Avslappende
 • Støtter skjelettsystemets helse
 • Ernæringsmessig støttende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.

Proflax Immunity & Vitality-tilskuddet er 100% naturlig uten skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Denne oljen er klar til bruk og inneholder supermat som Omega 3 og 6, samt konsentrerte urtetinkturer for å gi den beste støtten for immunsystemet til hunden din.
Ideell for voksne hunder fra 18 måneder til 7 år (før de blir eldre).
Inneholder ingredienser som hjelper til med å opprettholde optimal helse for bein, ledd, hud, sirkulasjon, nervesystem, hjerte og hjerne.
Hjelper i restitusjonsperioder og for hunder som trenger mer energi eller en boost.
Godkjent av veterinær, og er raskt virkende.

Immunity & Vitality egnethet:

Egnet for alle voksne hunder som trenger støtte for immunsystemet og generell helse og trivsel. Egnet for alle raser.

Ikke anbefalt for drektige/diende hunder og valper under 8 uker gamle.
Skal ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/følsom for noen av ingrediensene som er oppført, eller hvis hunden din tar blodfortynnende medisiner (antikoagulanter)/blodmodulatorer.
For hunder før og etter operasjon, slutt å gå tilskuddet 5 dager før bedøvelse. Vi anbefaler at du sjekker med din egen veterinær først hvis hunden din tar medisiner, da urter noen ganger kan påvirke absorpsjonen av visse medisiner.

Nøkkelfordeler:

 • Støtter et sunt immunsystem
 • Støtter god energi
 • Avslappende og rensende
 • Støtter et sunt hjerte
 • Støtter en sunn metabolisme
 • Er næringsmessig støttende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.
 • Godkjent av veterinær, raskt virkende.

Proflax Healthy Heart-tilskudd er 100% naturlig uten skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Dette oljetilskuddet er klart til bruk og inneholder supermat som Omega3 og 6, samt konsentrerte urtetinkturer for å gi best mulig støtte til hjertet til hunden din.
Inneholder ingredienser som spesifikt støtter en sunn blodstrøm og blodtrykk, støtter arteriene og hjelper respirasjonen.

Godkjent av veterinær, og virker raskt..

Healthy Heart egnethet:

Ideelt for hunder som trenger ekstra støtte for hjertet.

Ikke anbefalt for drektige/diende hunder eller valper under 8 uker gamle.
Skal ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/følsom for noen av ingrediensene som er oppført, eller hvis hunden din tar blodfortynnende medisiner (antikoagulanter) / blodmodulatorer.
Det bør tas forsiktighet hvis hunden din tar immundempende midler eller betablokkere.
For hunder før og etter operasjonen, stopp å gi produktet 5 dager før bedøvelse.
Sjekk med din egen veterinær hvis hunden din tar medisiner, da urter noen ganger kan påvirke absorpsjonen.

Nøkkelfordeler:

 • Hjelper til med god sirkulasjon
 • Støtter et sterkt hjerte og kardiovaskulært system
 • Hjelper avslapning og respirasjon
 • Ernæringsmessig støttende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.
 • Godkjent av veterinær

Proflax Calm & Collected er et 100% naturlig beroligende tilskudd, fritt for skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Dette flytende oljetilskuddet inneholder supermat som Omega 3 & 6 og konsentrerte urtetinkturer.
Hvis du leter etter et skånsomt tilskudd for å holde hunden eller valpen avslappet, uten døsighet, er Calm & Collected fra Proflax svaret.

Dette produktet er ideelt for hunder med lavgradig angst eller for hunder som sliter med å opprettholde fokus eller konsentrasjon under trening eller konkurranser.
Det kan effektivt brukes sammen med et trenings-/atferdsprogram.
Godkjent av veterinær, og virker raskt.

Imidlertid, hvis hunden eller valpen din er høyt stresset, bjeffer overdrevent, tygger eller er destruktiv eller ikke sosialiserer godt, foreslår vi å velge Proflax Omega Calm, som gir en høyere grad av beroligende støtte.

Egnethet:
Ideell for hunder som trenger skånsom beroligende støtte og/eller økt fokus og konsentrasjon. Passer for alle raser.

Ikke anbefalt for drektige/diende hunder eller valper under 8 uker gamle.
Ikke bruk hvis hunden din er kjent for å være allergisk/reaktiv overfor noen av ingrediensene som er oppført, eller hvis hunden din tar blodfortynnende medisiner (antikoagulantia)/blodmodulatorer.
For hunder før operasjon, slutt å fôre 5 dager før narkose. Sjekk med din egen veterinær først hvis hunden din tar medisiner, da urter noen ganger kan påvirke absorpsjonen av visse medisiner.

Nøkkelfordeler:

 • Beroligende og avslappende – uten døsighet
 • Hjelper med konsentrasjon og fokus
 • Bidrar til restitusjon etter aktivitet
 • Støtter muskel- og skjelettsystemet
 • Støtter et sunt hjerte
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.
 • Godkjent av veterinær, virker raskt.

Nøkkelfordeler:

 • Tilbyr alle viktige essensielle fettsyrer for å støtte helsen til hjerte, hjerne, sirkulasjon og fordøyelsessystem
 • Støtter tarmhygiene
 • Støtter et sunt nervesystem
 • Holder huden og pelsen i god helse
 • Støtter sunne bein og ledd
 • Beroligende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.
 • Godkjent av veterinær, raskt virkende.

Stive ledd, støl muskulatur og manglende mobilitet er en gjenganger spesielt hos eldre hunder.

Her finner du kosttilskudd som retter seg mot stive ledd, støl muskulator og manglende mobilitet.

Proflax Mega Mobility er et pulver med støtte for bein og ledd, høyt innhold av protein, Omega 3, vitaminer, mineraler og antioksidanter.
Denne blandingen kombinerer Glukosamin (vegansk) og MSM sammen med kraftfulle urteingredienser som Boswellia, Gurkemeie, svart pepper, Blåbærpulver og Brennesle, som alle bidrar til å holde ben sterke og betennelse i sjakk. I tillegg har vi tilsatt Spirulina, en ingrediens rik på aminosyrer som hjelper med produksjonen av kollagen, pluss knust linfrø som er rik på Omega 3 og protein for muskelstyrke og kalsiumabsorpsjon.

Mega Mobility er laget for de som foretrekker å gi et pulver og er et fantastisk alternativ til Proflax Bone & Joint eller Omega Bounce oljer.

5 ml måleskje inkludert.

Mega Mobility passer for:

Egnet for alle raser.
Anbefales ikke for drektige/diende hunder eller valper under 12 uker gamle, og skal ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/reaktiv mot noen av ingrediensene som er oppført.
Proflax Mega Mobility anses som trygt å tas som en integrert tilnærming sammen med medisiner, men vennligst konsulter din egen veterinær for råd hvis du er bekymret.

Nøkkelfordeler:

 • Holder muskler og leddbånd sterke
 • Forbedrer produksjonen av kollagen
 • Holder benene sterke
 • Holder betennelse i sjakk
 • Høyt innhold av antioksidanter
 • Fremmer effektiv sirkulasjon og blodstrøm i blodårene

Bone & Joint egnethet

Passer for alle hunder og valper for å støtte alle aspekter av bein- og leddhelse.

Ikke anbefalt for drektige/diende hunder eller valper under 8 uker gamle.
Ikke bruk hvis hunden din er kjent for å være allergisk/reaktiv overfor noen av ingrediensene som er oppført, eller hvis hunden din tar blodfortynnende medisiner (antikoagulantia)/blodmodulatorer.
For hunder før og etter operasjon, slutt å gi tilskuddet 5 dager før narkose. Sjekk med din egen veterinær først hvis hunden din tar medisiner, da noen urter kan påvirke absorpsjonen av visse legemidler.

Nøkkelfordeler:

 • Støtter beinhelse
 • Holder ledd og leddbånd sterke og sunne
 • Hjelper sirkulasjonen
 • Avslappende og beroligende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.

Bruksområde:
Multiflex fra Norsk Dyrehelse er et tilskuddsfòr som inneholder en spesialblanding med verdifulle næringsstoffer som kan være bra for en god leddhelse på lang sikt. Multiflex kan være bra for leddhelsen og dens normale funksjon, og er byggestener for leddbrusket. Multiflex kan gi økt utholdenhet, og kan virke lindrende på leddplager. Multiflex kan også gis forebyggende til hardtarbeidende hunder.


kr 349.00kr 1,129.00
Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Bruksområde: Mange dyr har, eller kan med alderen få problemer med sine ledd. Leddinflammasjoner kan lede til smerte, kan forverre livskvalitet og kan minske dyrets livsglede.

Vi anbefaler å kombinere glukosamin med MSM og Laksolje.

Bruksområde: For bevegelighet og smidige ledd. Led Support Vet fra Norsk Dyrehelse er et kraftfullt kosttilskudd for hund og katt


kr 329.00kr 1,129.00
Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Bruksområde: Tilskudd for leddhelsen til unge hunder/valper.
Juniorflex fra Norsk Dyrehelse er tilpasset valper/unghunder fra 5 måneder.
Juniorflex innholder Grønnleppemussling og C-vitamin som kan være gode byggesteiner for leddhelsen. C-vitamin (kalciumaskorbat) er skånsomt for dyrets mave.

Pelsen gir på mange måter uttrykk for hundens helse, og mange hunder er plaget med irritert hud, små infeksjoner og andre hud- og pelsrelaterte problemer. Les om våre kosttilskudd innenfor dette segmentet her.

Nøkkelfordeler:

 • Beroligende og avslappende
 • Fremmer en sunn og glansfull pels
 • Opprettholder fargepigment
 • Hjelper mot røyting
 • Støtter et sunt sirkulasjonssystem
 • Rensende
 • Ernæringsstøttende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt

Beskrivelse:
Lakseolje 500ml fra Radical Dog er en kilde til omega 3/6, DHA/DPA/ALA. Fra superfersk norsk laks, og helt naturlig.

Bruksområde:
Kosttilskuddet inneholder essensielle fettsyrer som er fordelaktig for hud, pels og hjertehelse. Kommer i praktisk squeeze-flaske.

-30%
Opprinnelig pris var: kr 199.00.Nåværende pris er: kr 139.00.

Beskrivelse: Blodpulver fra Norsk Dyrehelse kan hjelpe til å forbedre pelskvaliten. Blodpulver kan også være bra for muskelmassen til hardtarbeidende dyr, som kappløpnings- og jakthunder samt til ungdyr, drektige dyr og de som mosjonerer mye. Blodpulver kan også fungere utmerket som jerntillskudd til tisper i forbindelse med løpetid og gjennom eventuelt innbilt svangerskap.

Beskrivelse:Kelp kan bidra til å styrke motstandskraften mot infeksjoner, og er et populært produkt når det gjelder pels og klør. Fremfor alt gjelder dette hunder som har redusert pigmentering, for eksempel vintersnute eller er rosa i munnen. Kelp kan også bedre munnhelsen.

Tannhelse er viktig, også for hunder. Det finnes en rekke produkter for å bidra til bedre tannhelse for din hund.

Proflax Plaque Patrol er et 100% naturlig urtetilskudd for hunder, designet for å bekjempe oppbygging av plakk, fremme et sunt tannkjøtt, holde tennene rene og sterke og gi frisk pust.
Det er formulert med 6 av de beste urteingrediensene for å støtte optimal munnhelse og bidra til å håndtere gingivitt og periodontale tilstander.

Proflax Plaque Patrol støtter hundens fysiske og emosjonelle helse. Godkjent av veterinær, raskt virkende.

5 ml måleskje inkludert (tilsvarer 3,4 g pulver)

Plaque Patrol Egnethet:

Egnet for alle raser.
Anbefales ikke for drektige/diende hunder eller valper under 12 uker gamle, og skal ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/reaktiv mot noen av ingrediensene som er oppført.
Proflax Plaque Patrol anses som trygt å tas som en integrert tilnærming sammen med medisiner, men vennligst konsulter din egen veterinær for råd hvis du er bekymret.

Nøkkelfordeler:

 • Bekjemper plakk
 • Støtter tannkjøtthelsen
 • Fjerner tannstein og behovet for tannskraping
 • Egnet for alle periodontale tilstander
 • Holder tennene sterke
 • Gir frisk pust

Beskrivelse:
Anti Plakk fra Norsk Dyrehelse kan motvirke plakk, tannstein og dårlig ånde.

Blæretang (Fucus vesiculosus) er et naturlig vekstevne fra havalger. Ingrediensene tas opp i blodet og sammen med dyrets eget spytt dannes en sammensetning som gjør at tinnsteinen kan brytes ned og gjøre det vanskeligere for nytt belegg å feste seg. Det er velkjent at en god spyttproduksjon hos dyr kan bidra til å støte bort de bakterier som gir opphav til plakk og tannstein.

Eldre hunder kan oppleve en rekke plager, og det kan være hensiktsmessig å benytte seg av kosttilskudd konkret mot plagene.

Beskrivelse: Senior kan bidra til et mer aktivt  og bevegelig liv for din pensjonist.

Senior kan virke lindrende ved leddplager.

Bruksområde: Senior fra Norsk Dyrehelse er et fórtilskudd spesialtilpasset for eldre dyr. Senior kan bidra til dyrets helse og velbefinnende, og kan styrke immunforsvaret.


kr 349.00kr 1,129.00
Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Proflax Golden Oldies-tilskuddet er 100% naturlig uten skadelige tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.

Denne oljen er klar til bruk og inneholder supermat som Omega3 og 6, samt konsentrerte urtetinkturer for å gi optimal støtte til eldre hunder (ca. 7+).
Inneholder ingredienser som hjelper til med å støtte leveren, hjertet, nyrene, bein, ledd, hjerne og gir samtidig energi.

Godkjent av veterinær, og er raskt virkende.

Golden Oldies egnethet

Ideelt for eldre hunder som trenger ekstra støtte for ledd, hjerte, hjerne, nyrer, lever og fordøyelses-, sirkulasjons- og nervesystemer. Egnet for alle raser.

Ikke anbefalt for drektige/diende hunder eller valper under 8 uker gamle.
Skal ikke brukes hvis hunden din er kjent for å være allergisk/følsom for noen av ingrediensene som er oppført, eller hvis hunden din tar blodfortynnende medisiner (antikoagulanter) / blodmodulatorer.
For hunder før og etter operasjonen, stopp fôring 5 dager før bedøvelse. Sjekk med din egen veterinær først hvis hunden din tar medisiner, da urter noen ganger kan påvirke absorpsjonen.

Nøkkelfordeler:

 • Bidrar til sunne og sterke ledd og bein.
 • Støtter lever, nyre og hjerne
 • Støtter helsen til nervesystemet, sirkulasjonssystemet og immunsystemet
 • Hjelper fordøyelsen Ernæringsmessig støttende
 • Holistisk formel for helse og velvære, både fysisk og mentalt.
 • Godkjent av veterinær, raskt virkende.

Spørsmål?

Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse på vår side. Om du fortsetter å bruke siden, så godtar du dette.