Årets juleprodukter 2022

Vi nærmer oss november, og årets juleprodukter er nå offentliggjort og publisert på siden vår.

Dessverre var ikke adventskalenderen fra JR Pet Products tilgjengelig i år, men vi har funnet fire andre juleprodukter som vi er stolte av – og er sikre på at din hund kommer til å sette pris på i juletiden

Essential Foods Julegave 2022

Dette er en fantastisk julepose bestående av primært rene tyggeprodukter av kjøtt. Den er på hele 870 gram, og leveres med en luksuriøs forpakning med til-og-fra lapp. Sjekk ut julegaven her.

Lilys Kitchen adventskalender 2022

Kalenderen fra Lilys Kitchen er produsert i England, og inneholder primært kjeks med forskjellige positive ingredienser. Blant annet honning, yoghurt, kamomille med mer. De forskjellige typene av godbiter passer godt til trening og før leggetid. Sjekk ut kalenderen her.

Fish4Dogs adventskalender 2022

Kalenderen fra Fish4Dogs inneholder naturlig nok bare produkter av fisk. Her får du blekksprut-firkanter og Fish Jerky-bites. Helt naturlige produkter for hunder som digger fisk. Sjekk ut kalenderen her.

JulekalenderFish4dogs

Soopa julesnacks 2022

Soopa julesnacks kommer i en fin juleforpakning med flere veganske godbiter. Passer godt for allergiske hunder. Sjekk den ut her.

Soopa julegave

Med dette er vi sikre på at du vil finne noe din hund kan sette pris på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse på vår side. Om du fortsetter å bruke siden, så godtar du dette.