Holdbarhet og oppbevaring

Ettersom alle våre produkter er ferskvare etter åpning, er det viktig å være klar over hvordan disse skal oppbevares for å best mulig bevare både smak og kvalitet.

Ingen av våre produkter inneholder kunstige tilsetningsstoffer, som gjør at holdbarheten etter åpning er relativt kort sammenlignet med andre produkter.

Før åpning har alle produktene lang holdbarhet, ca. 2år. Da kan produktene også oppbevares i vanlig romtemperatur. (helst ikke stå i sola, eller varmt rom).

Etter at forseglingen er brutt, må man passe på å oppbevare produktene kaldt (les: kjøleskap), og det opereres med følgende holdbarheter:

TUBER: 14 dager etter åpning
PATE: 7 dager etter åpning
VÅTFÔR: 3 dager etter åpning

Et tips er at man kan fryse ned produktet dersom man vil øke holdbarheten etter åpning.

Dersom du har et spørsmål om dette, ta gjerne kontakt med oss her

Lewis en av våre kunder

 

Denne artikkelen ble postet i kategorien Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *