Burt’s Bees – Manukahonning

overview
Burts Bees Dog MADE IN USA

Burt’s Bees

Burt’s Bees har siden grunnleggelsen i 1984 jobbet i harmoni med naturen, og produsert produkter som er bærekraftige for både mennesker, hunder og planeten vår, og de jobber stadig med å produsere nye sunne produkter.

Nå har de nylig kommet med en ny serie produkter bestående av manukahonning.

Se utvalget

Manukahonning sine fordeler

Honningprodukter har i lang tid vært populært til både mennesker og dyr, og er viden kjent for å ha medisinske egenskaper er antibakterielle, antiseptiske og antiinflammatoriske.

Manukahonning har de siste årene blitt mer og mer forsket på og har med de gode egenskapene blitt populært.

Manukahonning har kjemiske komponenter som Methylglyoxal(MGO), Dihydroxyacetone(DHA), og Leptosperin som gir økt beskyttelse mot infeksjon og sykdom, og er med på å forlenge effekten av de medisinske egenskapene.

Under en helbredelsesprosess tar det altså lenger tid å bruke opp de kjemiske komponentene i manukahonning ettersom det i vanlig honning kun er hydrogenperoksid som hovedkomponent mot sår/infeksjon og sykdom.

Burt’s Bees sine pleieprodukter består blant annet av sjampo, balsam, salver, børster og kammer, tannkrem/tannkost med mer.

Den nye serien med manukahonning består av 8 nye produkter som du kan se under

Se hele utvalget fra Burt's Bees

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse på vår side. Om du fortsetter å bruke siden, så godtar du dette.